De Wonne in Enschede

Vanaf 2013 heb ik ruim drie jaar gewoond in woongemeenschap de Wonne in Enschede. Dit was in een tumultueuze periode in mijn leven. In de Wonne heb ik rust gevonden en – zoals het daar de bedoeling is – ben ik na een poos weer verder gegaan. En nu woon ik al weer 9 jaar in Hengelo.
Maar de Wonne is nog steeds bij mij in beeld als een heel bijzondere plek. En ik ben bij hen ook nog niet vergeten. Vandaag was er een inspirerende bijeenkomst met een aantal betrokkenen om na te denken over de toekomst van de Wonne. Ik vond het fijn om daarvoor uitgenodigd te zijn en om er bij te zijn. Ik ben weer naar huis gegaan met een hoop stof tot nadenken.
De Wonne is met name op zoek naar nieuwe kerngroepleden. Als je hier meer over wilt weten bezoek vooral de website even of neem contact op om te horen wat de Wonne precies doet.